Pluukz helpt tulpenkwekers

03-04-2020    11:03   |    Goedemorgen

Normaliter is het tulpenseizoen nu op zijn hoogtepunt. Maar door de impact van de Corona crisis is deze weggevaagd; tulpen worden massaal gestort. Pluukz steunt tulpenkwekers belangeloos, door tulpen direct vanaf de kweker, op veilige afstand en tegen kostprijs te verkopen aan consumenten.

"In deze moeilijke tijd ontstaat er behoefte aan het steunen van naasten, of juist mensen die verder weg staan. Maar hoe geef je een bosje vrolijkheid, zonder allerlei social distance capriolen uit te hoeven halen? Een bosje tulpen kopen past niet in het #blijfthuis beleid. Pluukz verkoopt daarom tulpen online, direct van de kweker, met als doel de kostprijs voor deze tulpen te dekken", zo laten de initiatiefnemers weten.

De tulpen worden verkocht in grote hoeveelheden; 150, 200 of 250 tulpen per bestelling. Dit zorgt ervoor dat veel mensen een hart onder de riem gestoken krijgen en de kosten van veel tulpen terugverdient wordt. En het werkt; sinds de start op 27 maart worden er dagelijks zo’n 200 pakketten met tulpen verstuurd.

Meedoen
Op dit moment leveren 8 tulpenkwekers uit heel Nederland tulpen bij Pluukz voor de online verkoop. Het zijn hoofdzakelijk broeiers die lid zijn van Kuukz, het handelsplatform voor bloembollen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op. Ook niet leden zijn welkom. Kijk voor meer informatie op www.pluukz.nl


Reacties (3)

Annette Verhagen at 03.04.2020

Beste Tulpenkwekers en Medewerkers,
Een hele mooie actie om zo de tulpen te verkopen ! Wens jullie heel veel succes en sterkte voor de komende tijd. Hoop echt dat mensen massaal gaan reageren en kopen,zodat jullie het hoofd boven water houden.
Vriendelijke Groet Annette Verhagen-Geldens.

Ria van Leeuwen at 21.04.2020

Beste Tulpenkwekers en mede werkers Wat een fantastisch idee.
Heb al veel mensen blij gemaakt met jullie tulpemn
Veel succes met alles.
Met vriendelijke groeten Ria van Leeuwen

Marianne Tonies-Toonen at 08.05.2020

Wat n superverrassing via pluuks..
Een gigantisch boeket pioenrozen.!!!
Een van mijn favoriete bloemen!
Heel veel dank.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws