Orchid Inspiration Days geannuleerd door corona

03-04-2020    10:45   |    Goedemorgen

Het jaarlijkse orchidee event wordt met een jaar uitgesteld vanwege de wereldwijde situatie ten gevolge van de verspreiding van COVID-19. 

De voorbereidingen voor de alweer vijfde Orchid Inspiration Days editie waren al in volle gang. Om het nationale en internationale bereik én de kwaliteit van het evenement te behouden, hebben de elf deelnemende orchideeënkwekers helaas moeten besluiten de editie van dit jaar geheel af te lasten. 
 
Volgende editie
De Orchid Inspiration Days stonden voor dit jaar van 3 tot en met 11 juni gepland.  Het evenement zou dit jaar in vier verschillende regio’s in Nederland plaatsvinden, bij de deelnemende bedrijven: Ansu Vanda, Artisan, Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Hoog Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor en Ter Laak Orchids. Hoe en wanneer de volgende editie gaat plaatsvinden, wordt op een later moment bekend gemaakt.  
 
Over Orchid Inspiration Days
Tijdens de Orchid Inspiration Days inspireren en informeren kwekers de (internationale) eindklant en met hun assortiment en innovaties binnen het bedrijf. Door het organiseren van deze inspirerende dagen voorafgaand én tijdens de FlowerTrials richt de organisatie zich ook op de buitenlandse relaties, die hun bezoek aan Nederland hierdoor extra goed kunnen benutten. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws