Levoplant lanceert 'Hadithi'

28-01-2020    10:46   |    Goedemorgen

Tijdens IPM Essen presenteert Levoplant het verrassende nieuwe verkoopconcept 'Hadithi'. Met Hadithi wordt een verzamelobject aangeboden middels een onderscheidende toepassing van de Phaleanopsis met een wereldverhaal.

Hadithi betekend ‘verhaal’ en is geïnspireerd op de verhalen van mensen en culturen van over de hele wereld. Het concept komt voort uit de trend: ”the world is one”. Door de groeiende globalisering wil en kan men steeds meer ontdekken; er is zoveel meer buiten de bubbel van de dagelijkste omgeving. Meer en meer heerst er een gevoel van verbondenheid met andere werelddelen. We willen graag meer leren over andere culturen, verzamelen unieke voorwerpen vanuit de hele wereld en combineren deze in het eigen interieur.

Het wereldverhaal is geïllustreerd op de decoratieve accessoires rondom de Phaleanopsis, zoals de ondersteunende stok. Iedere item is uniek en heeft zijn eigen patroon en kleur. “Je koopt geen orchidee meer, maar een Hadithi”, aldus Mischa Groothuizen, Key accountmanager bij Levoplant. “Wanneer de orchidee is uitgebloeid, zijn de decoratieve items van Hadithi prachtige verzamelobjecten om van elk interieur een verhaal te maken.”

Een oneindig verhaal
De huidige editie illustreert het liefdesverhaal van tieners uit de Afrikaanse Zoeloe stam. Er zijn veel meer wereldverhalen te vertellen, van Nieuw-Zeelandse Maori, Indianen tot de Vietnamese Hmuong. Deze verhalen krijgen een vervolg in de komende edities van Hadithi. Inspiratie om Hadithi toe te passen in het interieur en haar accessoires een tweede creatief leven te geven, zijn op te doen op de Hadithi Pinterest pagina.

Verkrijgbaar
De productontwikkelingen is een co-creatie tussen Levoplant en Van Nifterik Holland B.V. “Gezamenlijk hebben wij Concept Factory in de arm genomen voor trendonderzoek, conceptontwikkeling en implementatie van Hadithi. Met veel enthousiasme en trots presenteren wij Hadithi in onze stand tijdens de IPM”, aldus Groothuizen. Hadithi is exclusief verkrijgbaar bij Levoplant en leverbaar in overleg vanaf week 16.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Aanmelden Spring Fair

Voor je het weet is het weer lente! Een periode waarin consumenten hun tuin weer zomerklaar willen maken. De...