Registreer voor FlowerSTREAM!

03-06-2020    09:39   |    Goedemorgen

PanAmerican Seed kondigt een virtuele manier aan om de belangrijkste nieuwe productintroducties van FlowerTrials te leren kennen: FlowerSTREAM, een webinar van een uur met PanAmerican Seed's expertteam.

Iedereen is welkom om zich in te schrijven via www.panamseed.com/flowerstream voor een van de twee momenten op donderdag 11 juni van 9.00-10.00 en van 14.00-15.00 uur.

Daarnaast heeft PanAmerican Seed een update van de FlowerTrials-app gelanceerd, zodat alle introducties van 2021 binnen handbereik zijn. Zoek naar ‘flowertrials’ in de appstore van je voorkeur, of ga naar www.panamseed.com/flowertrials voor directe links om de app te downloaden.

"We bieden onze klanten en kwekers graag de kans om onze nieuwe variëteiten te zien en om met het team te spreken en vragen te stellen over deze introducties. Het FlowerSTREAM event en onze FlowerTrials-app zorgt ervoor dat we toch contact kunnen hebben met onze klanten en kwekers, terwijl we afstand moeten houden," zegt FlowerSTREAM-host en PanAmerican Seed Sales Manager Jeroen Star. “We denken dat we op deze manier toch een interessante ervaring kunnen bieden, nu evenementen zoals SpringTrials en FlowerTrials niet door kunnen gaan.”

Ga naar www.panamseed.com/flowerstream om in te schrijven en een indruk te krijgen van de nieuwe productintroducties


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Floriway onthult logo

Floriway heeft haar logo gepresenteerd. Het is een logo dat symbool staat voor een mooie gezamenlijke...