Het effect van de nieuwe Topspin chrysant

Het effect van de nieuwe Topspin chrysant

Decorum verbetert en breidt haar productaanbod continu uit. En dat is weer gelukt. Dekker Chrysanten heeft een nieuw ras veredeld: de Topspin.

De Topspin is kort geleden op de markt geďntroduceerd en het is al snel duidelijk geworden dat er veel perspectief is voor de toekomst. Dit heeft de Topspin te danken aan tal van pluspunten, waaronder het jaarrond kunnen leveren in de beste kwaliteit, zowel als tros- als pluischrysant.

Daarnaast is Dekker Chrysanten er heel goed in geslaagd om bepaalde genen te verbeteren. Een stabiel en langdurig vaasleven is hiervan het resultaat. En niet te vergeten, de helderwitte kleur van de bloem is op zichzelf al bijzonder. Maar tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat de Topspin bij uitstek geschikt is om te verven in one- of two-tone kleuren.

"Wat dit ras te maken heeft met Decorum? De Topspin wordt geproduceerd door onze topkweker Arcadia Chrysanten! Zij voeren de Topspin pluischrysant en Dekker Chrysanten voert de Topspin tros. De bloem zal beschikbaar zijn op de webshop van Arcadia én op de Royal FloraHolland veiling van Aalsmeer en Naaldwijk. De Topspin chrysant, een mooie aanvulling op het Decorum assortiment."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v