Axia en Artechno op Dag van de Tuinbouw

Axia en Artechno op Dag van de Tuinbouw

Op maandag 13 september vindt de Dag van de Tuinbouw plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Op initiatief van HortiContact en Goedemorgen en ondersteund door KAS Magazine en Paprika Tasty Radio draait het die dag volledig om het succes en de trots van de Nederlandse tuinbouw!

Vanaf 9.00 uur 's ochtends wordt live radio gemaakt, waarbij verschillende thema's worden besproken met diverse gasten uit de tuinbouw. De presentatie is in handen van Jacco Strating, Maurice Wubben en Aad Tijsen. Aan het einde van de dag vindt het 'Grote Hortidiner' plaats. In een exclusieve setting krijgen gasten uit de tuinbouw een vijfgangendiner voorgeschoteld. Tussen de gangen door vinden presentaties en optredens plaats van onder andere Tim Akkerman (ex DI-RECT) en Rotterzwam. Aan de gesprekstafel schuiven bovendien kopstukken uit de sector aan, die in gesprek gaan met de presentatoren Dennis Weening (bekend van o.a. Expeditie Robinson) en Maurice Wubben. De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van DJ Jean, die furore maakte in de jaren negentig met hits als The Launch en Love Come Home.

Axia en Artechno
Er zijn al flink wat aanmeldingen voor dit bijzondere event. Onder meer Axia Vegetable Seeds en Artechno zijn aanwezig tijdens De Dag van de Tuinbouw in Evenementenhal Gorinchem en nemen plaats aan de Toptafel met tafelheer Dennis Weening en ketenspecialist Maurice Wubben.
 
Artechno Growsystems b.v. is een ingenieursbureau dat zich dagelijks bezig houdt met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van technische teeltoplossingen voor klanten over de hele wereld. In de afgelopen jaren heeft de tuinbouwtechniek een enorme ontwikkeling doorgemaakt en Artechno staat daar middenin. Zo specialiseerde het bedrijf zich de afgelopen 10 jaar in Deep float hydroponics, het telen van verschillende soorten gewassen op water. Artechno heeft met succes meerdere systemen gebouwd voor diverse internationale klanten. Inmiddels legt het bedrijf zich ook toe op andere grote ontwikkelingen in de tuinbouw, onder andere door middel van indoor growing.

Axia is een veredelingsbedrijf in groentezaden voor gestookte en ongestookte glasteelt, zowel belicht als onbelicht. Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft inmiddels meer dan tachtig mensen in dienst. Zij werken dag in dag uit aan de ontwikkeling en veredeling van nieuwe rassen en focussen in het veredelingsproces op smaak en kwaliteit in combinatie met een goed teeltresultaat.
 
Ook aanwezig zijn?

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het event. Wil jij aanwezig zijn tijdens de Dag van de Tuinbouw op maandag 13 september? Neem dan snel contact op met Aad Tijsen via tel. 06-23757240 of aad@hollandhortimedia.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v