Aanvraag tegemoetkoming intrekken of wijzigen

10-07-2020    09:54   |    Glastuinbouw Nederland

Wie dat wil, kan de aanvraag voor de tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw nog intrekken of veranderen, meldt RVO. Glastuinbouw Nederland legt uit waarom en hoe.

Aanvraag intrekken
Kom je met de uiteindelijke gegevens over jouw omzet of brutowinst niet meer in aanmerking voor de tegemoetkoming? Je heb bijvoorbeeld toch minder dan 30% verlies van omzet of brutowinst. Dan kun je jouw aanvraag nog intrekken.

Aanvraag wijzigen
Blijkt uit de uiteindelijke gegevens dat je misschien een hogere tegemoetkoming kunt krijgen dan je hebt aangevraagd? Dan kun je jouw aanvraag nog veranderen. Dat doe je vóór je de vaststelling aanvraagt. Wil je de gegevens over jouw omzet of brutowinst veranderen? Zorg ervoor dat je dan ook de gegevens in het blok Tegemoetkoming aanpast. Dit gaat niet automatisch.

Lijkt het erop dat je recht hebt op een lagere tegemoetkoming dan je hebt aangevraagd? Dan is eerst wijzigen niet nodig. Je vult dan jouw definitieve gegevens in bij de aanvraag voor de vaststelling.

Hoe intrekken of wijzigen
Je gaat naar Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw op mijn.rvo.nl en klikt op Beheren om in jouw aanvraag te komen. Hier zie je Optionele taken staan. Je kunt nu kiezen voor Wijzigingsverzoek indienen of Verzoek om intrekking indienen. Je geeft ook de reden op waarom je jouw aanvraag wijzigt of intrekt. Nadat je het verzoek verstuurd hebt, krijg je een ontvangstbevestiging.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws