Ook RED Horticulture en Hoogendoorn aanwezig op Dag van de Tuinbouw

Ook RED Horticulture en Hoogendoorn aanwezig op Dag van de Tuinbouw

Op 1 november vindt de Dag van de Tuinbouw plaats in World Horti Center. Er wordt de gehele dag live radio gemaakt door de presentatoren Romy Stuik, Jacco Strating en Maurice Wubben. Zijn ontvangen tal van gasten achter de microfoon. Ook Hoogendoorn Growth Management en RED Horticulture hebben zich aan het evenement verbonden.

Het initiatief van Goedemorgen Nieuws en Hortibiz Newsradio, georganiseerd voor telers, krijgt dit jaar het thema ‘Nieuw perspectief’ mee. Op 1 november wordt vanuit World Horti Center de gehele dag live radio, maar ook tv gemaakt met tal van interviews met kopstukken uit de gehele keten. Deze uitzendingen worden verzorgd door Hortibiz Newsradio en de redactie van Goedemorgen Nieuws in samenwerking met RTV Langinserland. Tegelijkertijd organiseert World Horti Center het event 'Let’s Meet!’, een relatie-evenement waarbij ontmoeten en netwerken centraal staat. Zowel participanten van World Horti Center als bedrijven van buitenaf kunnen hieraan deelnemen. Een mooie combinatie dus op een speciale tuinbouwdag. KAS Magazine ondersteunt de Dag van de Tuinbouw inhoudelijk door mede het programma samen te stellen en gasten uit te nodigen. Daarnaast hebben verschillende bedrijven zich als partner van het event aangesloten.

Onder hen ook Hoogendoorn Growth Management (automatisering) en RED Horticulture (lichtspecialist). Beide bedrijven zullen achter de microfoon plaatsnemen om hun visie op de glastuinbouw te delen en te vertellen hoe zij willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de sector.

Ook meedoen?
Zien we jou, net als Hoogendoorn Growth Management, RED Horticulture en vele andere bedrijven op 1 november in World Horti Center? Mail dan naar info@hollandhortimedia.nl en reserveer jouw moment op radio en tv! De uitzending is live te horen via Hortibiz Newsradio en de andere kanalen van Holland Hortimedia, maar is ook te zien via het open kanaal van Ziggo en via RTV Lansingerland. Je bent ook welkom om als luisteraar/kijker langs te komen in WHC. De deur staat de hele dag voor je open, de koffie staat klaar!

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v