Zoeken naar gouden ticket...

Zoeken naar gouden ticket...

Promotiecommissie Amaryllis en exporteur Van der Plas slaan de handen ineen en zetten een lucratieve winactie op touw voor hun Duitse klanten: in drie dozen met Amaryllis wordt een gouden ticket verstopt.

In januari worden er drie gouden tickets verstopt in de seizoenmixdozen met Amaryllis. Deze zijn te bestellen in de webshop van Van der Plas. De gelukkige vinders winnen een shoptegoed t.w.v. €250, te besteden aan het bloemenassortiment van Van der Plas.

Naast de drie verstopte tickets is er nóg één extra ticket t.w.v. €500 te vergeven voor de bloemist die de mooiste creatie met Amaryllis maakt en deze deelt op social media onder de hashtag #helloamaryllis. Zo wordt er online ook reuring gecreëerd rondom de actie.

Sterke samenwerking
Sinds november 2021 hebben promotiecommissie Amaryllis en exporteur Van der Plas de handen ineen geslagen; tijdens de Trade Fair in november 2021 introduceerden de twee partijen de allereerste Amaryllis seizoenmixbox, bedoeld om de bloemist kennis te laten maken met het brede Amaryllis assortiment door de verschillende seizoenen heen. In december is de tweede seizoensmixbox succesvol verkocht. In het nieuwe jaar wordt er afgetrapt met de derde en tevens laatste mixbox waarin frisse kleuren Amaryllis - die passen bij de huidige seizoensperiode - worden aangeboden.

Amaryllis meer dan een winterbloem
"De winactie is bedoeld om de verkoop van de Amaryllis in het vroege voorjaar te stimuleren en om onder de aandacht te brengen dat Amaryllis een echte voorjaarsbloem is," zegt Marion Klaver namens de Amaryllis promotiecommissie. "We zien dat bloemisten vaak niet meer denken aan de Amaryllis zo gauw de eerste voorjaarsbloemen beschikbaar zijn, en dat willen we veranderen." Naast de typerende kleuren van de herfst en winter (rood, oranje) is de Amaryllis namelijk ook beschikbaar in een breed scala aan prachtige pasteltinten zoals lichtroze, wit, lichtgroen en zalm; perfect voor deze tijd van het jaar.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v