Wijziging directie Blueroots

25-04-2019    11:48   |    Goedemorgen

Nadat Royal FloraHolland recent een 50 procent belang nam in Blueroots, hebben nu de twee huidige directieleden van Blueroots besloten een nieuwe weg in te slaan. Marcel van der Hoeven en Leanne Poot zijn vanaf nu niet meer verbonden aan Blueroots.

Met het belang in Blueroots is een joint venture tussen de grotere handelsbedrijven en kwekers een feit en wordt een  stap gezet in het gezamenlijk digitaliseren van de sierteeltsector.
Marcel van der Hoeven en Leanne Poot hebben gekozen te vertrekken en richten zich ieder op nieuwe uitdagingen. De Raad van Commissarissen en aandeelhouders van Blueroots bedanken hen beiden voor hun inzet en de bereikte resultaten met Blueroots. De Blueroots organisatie zal worden geleid vanuit een door de aandeelhouders nieuw aan te stellen directie. Voor de tussenliggende periode is de interim directie in handen van Bas van Amerom, laat Royal FloraHolland weten.
Recent vertelde CEO Steven van Schilfgaarde nog in het relatiemagazine GROW over het doel van Blueroots en de samenwerking.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws