Westland Agenda III zet in op veerkrachtige economie

Westland Agenda III zet in op veerkrachtige economie

Vorige week heeft de gemeente Westland in samenwerking met het Westlandse bedrijfsleven Westland Agenda III geďntroduceerd. Dit is een programma waarbij het Westlands bedrijfsleven en de gemeente Westland gezamenlijk budget hebben ingebracht om projecten en activiteiten uit te voeren.

Het doel van de Agenda is in te zetten op een veerkrachtige economie. De gemeente stelt voor de uitvoering  € 3 miljoen beschikbaar, onder voorwaarde van een minimaal gelijkwaardige investering door het bedrijfsleven.

Westland Agenda III zet in op een economie met een internationale uitstraling, die aantrekkelijk is voor jongere generaties en nieuwe bedrijven en tevens bijdraagt aan het oplossen van wereldwijde problematiek zoals voedselzekerheid, verduurzaming en klimaatverandering. Westlandse ondernemers kunnen vanaf nu projectplannen aanleveren om samen te werken aan een veerkrachtige economie.

Zes thema's
Net als bij de succesvolle Westland Agenda I en II is er een samenwerking tussen de gemeente en het bedrijfsleven. Gezamenlijk zijn er zes thema's geformuleerd. Lees meer over die thema's op de website van Glastuinbouw Nederland.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v