Wenselijkheid lokale veiling onderzocht

14-05-2021    09:33   |    Goedemorgen

Royal FloraHolland doet onderzoek naar de wenselijkheid en bedrijfseconomische haalbaarheid van een lokale veiling naast de toekomstige landelijke, digitale veiling.

Royal FloraHolland heeft de afgelopen maanden een interne verkenning gedaan naar de mogelijkheid om - naast de landelijke, digitale veiling - lokaal te veilen. In het project Lokale Veiling wordt, in nauwe afstemming met het Programmateam Landelijk Veilen, een haalbaarheidsstudie uitgevoerd.

Klankbordgroep Lokale Veiling
"Er wordt op korte termijn een Klankbordgroep Lokale Veiling opgezet", zo laat Royal FloraHolland weten. "Deze Klankbordgroep Lokale Veiling wordt gevormd door een aantal kwekers en kopers. Samen met hen willen wij kijken naar de wenselijkheid en bedrijfseconomische haalbaarheid van een lokale veiling."

Iedereen kan deelnemen aan deze Klankbordgroep. "Op woensdag 26 mei 2021 houden we een eerste plenaire sessie op onze locatie in Rijnsburg. Daarna volgen de komende maanden nog enkele sessies. Wilt u ook deelnemen? Meld u dan uiterlijk woensdag 19 mei aan via het Klant Contact Center. Er is plek voor maximaal 25 personen."


Reacties (1)

fa Gebr Dijkstra at 14.05.2021

Het is een intiatief om Veiling Flora te Rijnsburg de lokale veiling open te houden, een gat in de markt.dat zal goed worden gebruikt.door leden aanvoerders en handelaren.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Video: Schuimdesinfectie

ACTUEEL HORTI THEMA - HortiHygienz biedt op haar website diverse video's met betrekking tot hygiëne. In het...