Video: Sneller inzicht in veilingomzetten (2015)

13-03-2018    06:18   |    Goedemorgen

KAStv heeft in de loop der jaren flink wat video’s geproduceerd. Op deze plek plaatsen we elke dag een nieuwe video óf een video uit het roemrijke verleden van KAStv.

"Dankzij LetsGrow.com hebben we sneller inzicht in onze veilingomzetten." Dat vertelt Richard van der Lans, operationeel manager bij Arend Roses in een filmpje op KAS TuinbouwTV uit 2015. 

Het rozenbedrijf heeft drie locaties. De data uit het automatiseringssystemen van die locaties worden door LetsGrow.com in één keer geïmporteerd. "Daardoor worden alle locaties samengevoegd."

Van der Lans gebruikt een aantal maal per week LetsGrow.com. De inzichten die daaruit voortkomen bespreekt hij met de teeltmanagers van de teeltlocaties van Arend Roses. Van der Lans: "Het bekijken van de kwaliteit, het takgewicht en de knophoogte zijn belangrijk om je strategische doelen te bepalen."

Bekijk de video hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Visbeen en Post-Kogeko fuseren

Visbeen en Post-Kogeko gaan samen verder als Daily Logistics Group. Met deze fusie wordt DLG een top 20 speler in de Nederlandse logistieke...

Extra geld voor Groenpact

Voor ruim 300 genodigden is woensdag 16 januari ‘Groenpact 2e fase’ gepresenteerd op de Groenpact Manifestatie in Groenekan. De minister...