Via tv communiceren met je medewerkers?

14-05-2021    10:41   |    Goedemorgen

Dennis van der Kaaij, eigenaar van Marketing in Beeld, was vanochtend te gast in de studio van Paprika Tasty Radio. Het bedrijf biedt een bijzonder narrowcastingsysteem aan voor de tuinbouw.

Met het narrowcastingsysteem dat Marketing in Beeld aanbiedt kunnen bedrijven op een leuke manier  communiceren naar hun medewerkers via tv-schermen in de kantine. Daarbij kunnen verschillende modules worden aangezet, waardoor het nieuws van bijvoorbeeld AD en NU.nl, de weersvoorspelling en andere zaken op de schermen voorbij komen. Ook het nieuws van Goedemorgen is sinds kort beschikbaar via het systeem, waardoor je op elk moment op de hoogte blijft van het nieuws uit de tuinbouw.

Daarnaast kun je als bedrijf ook zelf met medewerkers communiceren door mededelingen, berichten, etc via de schermen over te brengen. En je kunt koppelingen maken met toeleveranciers. Grote bedrijven als Deliflor, Beekenkamp, SV.CO, Lans Tomaten en 4Evergreen maken al gebruik van de narrowcasting van Marketing in Beeld.

Ben je nieuwsgierig of het systeem ook iets voor jouw bedrijf is? Luister dan het gesprek met Dennis van der Kaaijk terug via goedemorgen.podbean.com waar het later vandaag beschikbaar komt.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Video: Schuimdesinfectie

ACTUEEL HORTI THEMA - HortiHygienz biedt op haar website diverse video's met betrekking tot hygiëne. In het...