'Veiligheid staat voorop'

15-01-2021    10:28   |    Goedemorgen

Conform de richtlijnen van Rijksoverheid en het RIVM om in publieke binnenruimtes (niet-medische) mondkapjes te dragen, ben je per 1 december 2020 op de marktplaats van Royal FloraHolland verplicht om een mondkapje te dragen. De afmijnzaal is hiervan uitgezonderd zolang je zit. Het is wel verplicht om een mondkapje te dragen voor de looproute naar en van uw zitplek.

"Het dragen van een (niet-medisch) mondkapje is geen vervanging van de 1,5 meter regel. Het is belangrijk dat u altijd de 1,5 meter afstand houdt van een ander en aanvullend daarop een (niet-medisch) mondkapje gebruikt. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van de coronaregels in uw boxruimte", zo laat Royal FloraHolland in een update weten.

"De veiligheid van gebruikers van onze marktplaats staat voorop. Wij vragen u dan ook om actief de richtlijnen voor gebruik van onze marktplaats én de RIVM-richtlijnen in acht te nemen. Alleen zo kunnen we samen een veilige en gezonde werkplek voor iedereen op onze marktplaats creëren."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: Studio 0174

ACTUEEL HORTI THEMA - In het kader van het actuele horti thema Marketing & Communicatie sloot Wilfred Fransen...