'Veiligheid staat voorop'

'Veiligheid staat voorop'

Conform de richtlijnen van Rijksoverheid en het RIVM om in publieke binnenruimtes (niet-medische) mondkapjes te dragen, ben je per 1 december 2020 op de marktplaats van Royal FloraHolland verplicht om een mondkapje te dragen. De afmijnzaal is hiervan uitgezonderd zolang je zit. Het is wel verplicht om een mondkapje te dragen voor de looproute naar en van uw zitplek.

"Het dragen van een (niet-medisch) mondkapje is geen vervanging van de 1,5 meter regel. Het is belangrijk dat u altijd de 1,5 meter afstand houdt van een ander en aanvullend daarop een (niet-medisch) mondkapje gebruikt. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van de coronaregels in uw boxruimte", zo laat Royal FloraHolland in een update weten.

"De veiligheid van gebruikers van onze marktplaats staat voorop. Wij vragen u dan ook om actief de richtlijnen voor gebruik van onze marktplaats én de RIVM-richtlijnen in acht te nemen. Alleen zo kunnen we samen een veilige en gezonde werkplek voor iedereen op onze marktplaats creëren."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v