Update over 'kassenbouwende Russen'

24-05-2018    10:00   |    Goedemorgen

Wie de laatste stand van zaken wil weten over de glastuinbouwplannen van Rusland, kan zich laten informeren op 13 juni in Amsterdam. Daar wordt het 'Open Russia Greenhouse Debat' gehouden. Onder andere krijgen de aanwezigen informatie over de grootste glastuinbouwprojecten en strategieën van de regio's in Rusland op gebied van ontwikkeling van glastuinbouw.

Momenteel wordt er in Rusland gewerkt aan meer dan 150 Greenhouse projecten. Daarnaast is meer dan 1500 hectare aan kassencomplexen gepland voor de bouw in Rusland tegen 2020. In de praktijk is het duidelijk dat Russische entrepreneurs sterk de voorkeur hebben voor de Nederlandse of Europese tuinbouwtechnische markt.  

Tijdens het debat wordt een discussie gevoerd met collega's en partners over de mogelijkheden binnen de 'Greenhouse industrie' in Rusland. Ook worden de kansen en voordelen voor uw eigen bedrijf op de Russische tuinbouwmarkt verteld. Verder komt de vraag aan de orde of het de moeite waard is om te blijven investeren in de broeikasindustrie in Rusland. 

Deelname aan het debat is kosteloos. Aanmelden kan hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Weet u waar dit is?

Voor de speciale editie van KAS Magazine komen we bij heel veel bijzondere bedrijven.

Let op waterkwaliteit bij lozen

De meeste glastuinbouwbedrijven zijn aangesloten op de riolering en lozen naast huishoudelijk afvalwater zoals water uit de kantine en de...