Uitbreiding etiket Takumi

27-11-2020    10:54   |    Goedemorgen

Het etiket Takumi is uitgebreid met toepassingen per teeltcycli in de onbedekte teelt van courgette en de teelt van komkommer.

Het aantal toepassingen was vastgesteld op twee per 12 maanden en wordt met dit besluit vastgesteld op twee per teeltcyclus.

Deze uitbreiding maakt het mogelijk om Takumi in deze gewassen meerdere malen per jaar toe te passen met een maximum van 2 toepassingen per teeltcyclus.

Takumi is een zeer effectieve bestrijder van echte meeldauw en toegelaten in aardbei en een groot aantal vruchtgroente- en sierteeltgewassen. De werkzame stof cyflufenamid komt uit een unieke werkzame groep en is een belangrijke aanvulling en afwisselpartner bij de bestrijding van echte meeldauw.

Deze uitbreiding sluit goed aan op de strategie van Certis om het pakket fungiciden verder te versterken.

Certis Europe B.V. biedt systeemoplossingen voor milieubewuste, geïntegreerde gewasbescherming. Certis levert de kennis en een breed scala van groene en chemische producten. Certis ondersteunt hiermee telers van specialistische hoogwaardige gewassen bij de ontwikkeling van een gezonde en duurzame teelt.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Areaal Gina gegroeid

Het areaal van het rode paprikaras Gina is wederom gegroeid, zo laat Syngenta Vegetable Seeds weten. "Er staat...