Topbloemen en FleuraMetz streven transparantie na

25-04-2019    08:40   |    Goedemorgen

Topbloemen.nl kiest voor een samenwerking met FleuraMetz. Deze samenwerking brengt de sierteeltketen dichter bijeen, waardoor de bloemist nog efficiënter bediend wordt en de consument keuze heeft uit een hoogwaardig, verrassend assortiment.

Topbloemen.nl is als afzetkanaal naar de consument online marktleider in Nederland. FleuraMetz werkt nauw samen met Preferred Suppliers en veredelaars. Beide partijen vinden elkaar in een transparante en directe werkwijze en willen hun afzetkanalen blijven verrassen. De nieuwe samenwerking betekent dat bloemisten die zijn aangesloten bij Topbloemen.nl kunnen kiezen voor een directe, verse inkoop dankzij productkeuze direct bij de bron. De consument kiest uit hoogwaardige boeketten met verrassende producten.

Transparantie
Edwin van Arkel, CEO van Topbloemen.nl: 'Vanuit onze aangesloten bloemisten groeit de behoefte aan collectieve afspraken op inkoopgebied. In de samenwerking met FleuraMetz hebben wij een partner gevonden die aan deze vraag voldoet. Transparant en scherp in prijs, dicht bij de bron, aantoonbaar vers en duurzaam.' Gerko Schortemeijer, CCO bij FleuraMetz, voegt daaraan toe: 'Transparantie is belangrijk. Door deze samenwerking wordt voor zowel bloemist als consument inzichtelijk wat er in de keten gebeurt.'

Marktleider
Topbloemen.nl is online marktleider in het bezorgen van bloemen in Nederland. Met een jaaromzet van ruim 50 miljoen euro verzendt het bedrijf meer dan 1 miljoen boeketten naar particulieren en bedrijven. De FleuraMetz-groep distribueert bloemen, planten, accessoires, services en informatie. De jaaromzet bedraagt rond de 400 miljoen euro. Er zijn wereldwijd 1.400 mensen werkzaam bij FleuraMetz.
Meer informatie: www.fleurametz.com/topbloemen


Reacties (1)

wilma at 28.05.2019

kan ik mijn bon van topbloemen ook in mill bij fleur op inleveren

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Welkom in de studio!

De studio van Paprika Tasty Radio heeft een kleine restyling ondergaan. De wand is vanochtend voorzien van een...