Timothy Meurink doet HortiHeroes podcasts

Timothy Meurink doet HortiHeroes podcasts

Tijdens HortiContact vinden in de KAS2030 NEWS Lounge op alle beursdagen opnames van podcasts plaats door de redactie van Goedemorgen. De podcasts zijn live te horen op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio en naderhand terug te luisteren op Spotify en Apple Music. De eerste dag begint gelijk goed!

De eerste beursdag wordt meteen gestart met veel vuurwerk. Verdeeld over de dag vinden in totaal vijf podcasts-opnames plaats in samenwerking met HortiHeroes en de bekende podcast-presentator Timothy Meurink. We kijken er nu al naar uit! Jij ook? Kom gerust langs in de KAS2030 NEWS Lounge.

Er is dit moment nog plek om een beperkt aantal podcasts toe te voegen aan het podiumprogramma van de KAS2030 NEWS Lounge. Heeft jouw bedrijf ook een duidelijke visie en/of producten of diensten die knipogen naar het toekomstige telen en ondernemen? En lijkt het je leuk om een podcast op te nemen? Neem dan contact op met Aad Tijsen van Goedemorgen, tel. 06-23757240 (bellen of appen) of mail naar aad@hollandhortimedia.nl

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v