'kidsproof' gerechten op tv

04-05-2017    15:00   |    KAS TuinbouwCommunicatie

24Kitchen komt met het tv-programma ‘Zoete Spruiten’. Het programma helpt ouders hun 'moeilijke eters' toch gezond en lekker te laten eten. Het programma is vanaf zaterdag 3 juni te zien.

In het nieuwe tv-programma helpt Roberta Pagnier ouders hun kinderen gevarieerder te laten eten. Samen met presentator Jochem van Gelder achterhaalt ze waarom kinderen ingrediënten als witlof, spruitjes en zuurkool niet lekker vinden. Op basis van de ongezouten mening van de jonge fijnproevers maakt zij een nieuw gerecht. De kinderen mogen vervolgens in het ‘Zoete Spruiten’-restaurant proeven en hun oordeel geven.

24Kitchen-chef Pagnier, zelf ook moeder en in blijde verwachting, helpt ouders met tips om lekkere, kidsproof gerechten te maken. “Door te variëren met structuur, smaak, kleur en presentatie worden champignons of tomaten opeens wel aantrekkelijk om te eten. Of ze hebben het niet eens door dat ze het eten", aldus Roberta. 

Jochem van Gelder bespreekt in iedere aflevering met de kinderen een ingrediënt om zo te achterhalen waarom zij het niet lekker vinden. Daarna gaat Roberta met het ingrediënt aan de slag en serveert zij haar gerecht in het ‘Zoete Spruiten’-restaurant. Daar mogen de kinderen proeven en hun oordeel geven.

Zoete Spruiten’ is vanaf 3 juni elke zaterdag om 18:00 uur te zien op 24Kitchen. 24Kitchen is te zien in het basispakket van Ziggo, KPN, Caiway, Tele 2 en Delta op kanaal 24 en Glashart Media op kanaal 247. Ook bij Multivisie TV is 24Kitchen te zien in het basispakket op kanaal 19 en bij CanalDigitaal op positie 64 in het BasisHD-pakket. De televisiezender is te zien in meer dan zes miljoen huishoudens in Nederland.

Bekijk hier een trailer van het nieuwe tv-programma.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws