Steenks Service lanceert innovatieve doopbakken

23-11-2021    09:46   |    Goedemorgen

Sinds 2019 biedt Steenks Service speciale doopbakken aan die aan iedere buisrailwagen gekoppeld kunnen worden. Met deze doopbakken, ook wel ontsmettingsbakken genoemd, kunnen medewerkers in de kas constant hun handen ontsmetten dankzij het ontsmettingsmiddel dat in de doopbak zit. Dit zorgt ervoor dat er extra hygiënisch gewerkt kan worden.

Ook zijn de bakken gemaakt van stevig materiaal dat bestendig is tegen chemische stoffen. Wouter Steenks van Steenks Service: "Deze doopbak is van hoogwaardig RVS316 gemaakt, waardoor de bak bestand is tegen alle ontsmettingsmiddelen." In deze doopbak zit namelijk een ontsmettingsmiddel waarmee een gebruiker iedere keer zijn handen in dient te reinigen. "Deze doopbak zorgt ervoor dat je in de kas nóg hygiënischer te werk kan gaan en de verspreiding van virussen sterk kan tegengaan”, vervolgt Steenks.

De werking van de doopbak
De nieuwe doopbak van Steenks Service beschikt over een universeel ophangsysteem, zodat de doopbak op ieder merk en ieder type buisrailwagen gemonteerd kan worden. Wanneer deze doopbak geplaatst is, kan een tijdsregeling ingesteld worden Deze tijdregeling zorgt ervoor dat de buisrailwagen na een vooraf ingestelde tijd automatisch stopt. Hierdoor is de gebruiker genoodzaakt om zijn handen te ontsmetten in de doopbak. Pas als dit is gebeurd, zal de buisrailwagen weer verder kunnen rijden. Verder is deze doopbak voorzien van een niveauregeling, waardoor het peil van het ontsmettingsmiddel nooit onder het gewenste niveau komt.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Kleurrijke portretten...

In december verscheen een speciale uitgave van KAS Magazine waarin medewerkers uit de tuinbouw vertellen over...