Sauzen van geredde groenten

Sauzen van geredde groenten

Food Fellows lanceert een productlijn smaakvolle sauzen, bomvol verse groenten. Daarmee maak je gemakkelijk een verantwoorde én lekkere maaltijd klaar. Bovendien is het lekker duurzaam, want de sauzen zijn gemaakt van groenten die het schap nét niet halen.

Food Fellows zet geen groente op tafel omdat het moet, maar omdat het kan. Lekker, duurzaam en makkelijk. Daarvoor werkt Food Fellows samen met de bevlogen telers van Harvest House, die dag na dag keihard werken om elk seizoen opnieuw de mooiste vruchtgroenten te oogsten. Jaarlijks telen zij miljoenen kilo's smaakvolle en gezonde tomaten, paprika's en komkommers op een duurzame manier. Van de hoogste kwaliteit, bomvol voedingsstoffen en arm aan calorieën. De groenten zijn bewust geteeld met een lekkere smaak en een minimale impact op de aarde.

Om het de consument makkelijk te maken een verse en pure maaltijd op tafel te zetten, ontwikkelde Food Fellows vier sauzen met minimaal 60% verse groente. De sauzen 100% natuurlijk, laag in zout, suiker en vet. En vooral ook duurzaam want de sauzen zijn gemaakt van de buitenbeentjes van de telers: groenten die nét niet mooi genoeg zijn voor het agf-schap, maar net zo lekker smaken.

De productlijn van Food Fellows bestaat uit een Tomato Base, Pasta Sauce, Chili Sauce en Curry Sauce. De Easy Tomato Base is veelzijdig in gebruik en smaakt heerlijk op de pizza, als basis voor soep, pasta of shakshuka. Met de Easy Pasta Sauce heb je snel een lekkere pasta of lasagne op tafel. De mild pittige Easy Chili Sauce met 93% verse groente heeft een Mexicaans tintje. Hij is gemaakt van smaakvolle rijpe tomaten met paprika, ui, jalapeńopeper en Mexicaanse kruiden. De kruidige Easy Curry Sauce met maar liefst 96% veggies is gevuld met tomaat, paprika, ui en Thaise kruiden. Met deze saus zet je in no-time een heerlijke Oosterse maaltijd op tafel.

De producten van Food Fellows zijn verkrijgbaar bij Plus Supermarkten en Hoogvliet. Kijk voor meer informatie en receptinspiratie op www.foodfellows.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v