Promotie anjers gaat door

Promotie anjers gaat door

De telers van Snijanjers, leden van Royal FloraHolland, hebben op 30 juni 2021 met meerderheid ingestemd met het nieuwe Anjer campagneplan 2021-2023.

87% van de uitgebrachte stemmen is voor het vervolg van de Anjer-promotie en de daarbij verplichte heffing voor alle Royal FloraHolland aanvoerders van Snijanjer.

Promotieplan 2021-2023
Tijdens de online FloraHolland Productcommissie (FPC) Anjer productbijeenkomst werd de Promotiecampagne Anjer 'Trendy Dianthus' 2021-2023 toegelicht. De lid-Snijanjer telers stemden per email vanaf 28 juni tot 1 juli 2021.

De promotiecommissie van snijanjer telers heeft onder begeleiding van Royal FloraHolland een plan op hoofdlijnen ontwikkeld. Met akkoord van FPC Anjer is het promotieplan 2021-2023 voorgedragen voor stemming.

Productspecifieke promotieregeling (PSP)
64% van de totale ledenomzet van de Snijanjer lidaanvoerders heeft voor het promotieplan Trendy Dianthus' campagne 2021-2023 gestemd. Via deze promotieregeling dragen alle aanvoerders (leden en niet-leden van Royal FloraHolland) dragen bij aan de promotie van Snijanjer. De promotieheffing van 0,08% over de Snijanjer omzet wordt vanaf 2021 aan het eind van ieder kwartaal geďnd. De looptijd eindigt op 31-12-2023.

De promotiecommissie Anjer gaat de komende tijd gezamenlijk aan de slag om het vervolg van de campagne de komende jaren uit te voeren.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v