Panocal Meet & Greet succesvol

18-09-2018    09:44   |    Goedemorgen

Donderdag 6 september 2018 organiseerde Flower Handling Services een Meet & Greet voor de Keniaanse rozenkweker Panocal op onze locatie in Naaldwijk. Eigenaar Paul Wekesa en zijn vrouw Anja waren persoonlijk aanwezig. Op deze Meet & Greet toonde Panocal hun totale assortiment rozen, met daarin veel aandacht voor acht nieuwe variëteiten. Ruim 70 inkopers bezochten deze geslaagde bijeenkomst.

Maar liefst acht nieuw aangeplante variëteiten lanceert Panocal deze weken op de klok in Naaldwijk. Een aanzienlijk gedeelte van de opbrengst wordt geschonken aan een Keniaanse school voor de bouw van twee nieuwe leslokalen.

Een inkoper over de introductie van de extra soortjes: “Dit is een mooie upgrade van het assortiment van Panocal. Zij maken beslist een grote stap voorwaarts met goede keuzes van soorten met grotere koppen en beter afgestemd op het groothandelskanaal”

Flower Handling Service kijkt met trots terug op de Meet & Greet en de introductie van de nieuwe soorten. Zo ook Paul Wekesa van Panocal; “Important for us to reach the next level, that is growth for us and our company!” 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws