Orchios en Ter Laak Orchids bundelen aanbod

08-09-2021    09:48   |    Goedemorgen

Per 1 januari 2022 bundelen Orchios en Ter Laak Orchids hun aanbod richting de markt. De orchideeëntelers starten dan The Orchid Growers; een organisatie die de verkoop, marketing en productontwikkeling voor beide bedrijven gaat doen.

The Orchid Growers zet daarmee een breed en diep assortiment van hoge kwaliteit Phalaenopsis in de markt. Samen produceren zij jaarlijks 11 miljoen planten, beschikbaar in diverse potmaten (7/9/12/17/21 cm), concepten en variëteiten. Hiermee bieden zij hun klanten het gemak van een totaalassortiment, waardoor zij de Phalaenopsis altijd en in al haar verschijningen onder één dak kunnen vinden.

Daarnaast gaan de twee productiebedrijven kennis delen op het gebied van teelt en productie, en samenwerken aan product- en assortimentsontwikkeling. Hierdoor kunnen de productiebedrijven de focus nog meer leggen op een kwalitatief hoogwaardige teelt en productie, terwijl de krachten op verkoopgebied worden gebundeld in The Orchid Growers. Het gezamenlijke Phalaenopsisassortiment wordt in de markt gezet onder het merk Mimesis, dat Ter Laak Orchids dit jaar introduceerde.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Welke kleur?

Wist je dat alle medewerkers die in de kas bij Roots werken iedere dag een andere kleur shirt dragen ten...

Tomato Throwback

Van der Voort Tomaten denkt op Instagram nog eens terug aan de opening van het Prominent DC in 2002. Als lid...