Opti-flor orchideeën geeft online kids-workshop

06-04-2020    09:58   |    Goedemorgen

Verras jezelf en je omgeving met deze toffe paascreatie. Die maak je helemaal zelf met de workshop-in-a-box van Opti-flor orchideeën. De doos bevat alles wat je nodig hebt om jouw eigen paascreatie te maken. Ook geeft de box toegang tot de online workshopvideo. Succes verzekerd!

“Nu de scholen dicht zijn, is het soms best lastig om de kinderen te vermaken”, vertelt Tim van Leeuwen van Opti-flor. “En dus bedachten wij de workshop-in-a-box. Een workshop-pakket dat we thuis kunnen bezorgen. Compleet met instructievideo én chocolaatjes, want een workshop volgen is een feestje.”

Samen aan de slag
De orchideeënspecialist biedt naast de kindvriendelijke versie ook twee workshop-pakketten voor volwassen aan. Tim vervolgt: “Zo kunnen ouders en kinderen samen aan de slag. In circa anderhalf uur tijd heb je een schitterend voorjaarsarrangement. Houd ‘m zelf of fleur er vrienden of familie mee op in deze moeilijke tijd.” De workshop-in-a-box is te bestellen via www.optiflorshop.nl. Ophalen bij de pop-up store in Monster kan ook.

Bekijk hier een preview video


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws