Oppositie niet blij met wethouder in bedrijfswoning

23-10-2018    09:04   |    Goedemorgen

De oppositie is niet blij met de vergunning van de Westlandse Wethouder Leen Snijders (ChristenUnie-SGP) om nog tien jaar te mogen wonen in zijn agrarische bedrijfswoning aan de Gantellaan in Monster. De oppositiepartijen Westland Verstandig en GemeenteBelang Westland vinden dat er gemeten wordt met twee maten.

Volgens de fractievoorzitter van Gemeentebelang Westland Remmert Keizer staat het college iets toe wat niet kan. "Hier is het laatste woord nog niet over gezegd," zegt hij.

Westland Verstandig is het daar mee eens. Fractievoorzitter Duijsens vindt dat de gemeente moet stoppen met de volstrekt willekeurige, nutteloze en geldverslindende handhavingsacties naar het gebruik van agrarische bedrijfswoningen, die er in dit geval toe geleid hebben dat de wethouder een vergunning nodig heeft om in het pand te wonen. Bij de begrotingsraad op 6 november komen wij hier op terug. zegt hij. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Groentepakket voor artsen

Zo’n 150 huisartsen en verpleegkundigen krijgen morgen van de patiënten met Diabetes type 2 een groentepakket overhandigd. Artsen en...

Magazine 365 dagen bloemen

Deze maand ontvangen 36.000 Europese bloemisten het inspiratiemagazine '365 dagen bloemen' op hun deurmat, via een vakblad of via hun...