Opleiding kwekersrecht en intelligent eigendom

Opleiding kwekersrecht en intelligent eigendom

Wat is (inter)nationaal kwekersrecht? Bij wie en hoe kan ik kwekersrecht aanvragen? Welke partijen spelen een rol bij het verlenen van kwekersrecht en waar staan zij voor?Hoe wordt kwekersrecht gehandhaafd? Tijdens een 2-daagse opleiding van Naktuinbouw worden al je vragen beantwoord.

Deze opleiding is bedoeld voor mensen in de tuinbouwsector, die betrokken zijn bij procedures voor kwekersrecht- en toelatingsonderzoek. Bijvoorbeeld medewerkers die zelf actief met kwekersrecht(aanvragen) te maken hebben, zoals juristen, veredelaars, commercieel medewerkers en management.

Het kwekersrecht kent vele aspecten: nationaal en internationaal, juridisch en organisatorisch, landbouwkundig en administratief. Je krijgt inzicht in de achtergronden, de mogelijkheden, de keuzes en procedures van het kwekersrecht.

Datum en locatie
Vanaf 1 september 2020 gaat Naktuinbouw weer van start met de klassikale trainingen. Vanzelfsprekend staat de veiligheid en gezondheid van deelnemers, trainers en medewerkers voorop. De richtlijnen van het RIVM zijn hierbij leidend. Naktuinbouw verwelkomt iedereen graag aan de Sotaweg 22 in Roelofarendsveen met inachtneming van het coronaprotocol. De opleiding duurt twee dagen en wordt georganiseerd op woensdag 4 en 11 november 2020. Meer weten over het programma en de wijze van aanmelden? Kijk op de website van Naktuinbouw.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v