Nieuw op Paprika Tasty Radio: IntrahortiTip van de Week

29-11-2021    10:13   |    Goedemorgen

Op Paprika Tasty Radio is vanochtend een nieuwe wekelijkse rubriek van start gegaan. In samenwerking met Intrahorti wordt voortaan elke maandagochtend de IntrahortiTip van de Week uitgezonden.

Intrahorti ontwikkelt, produceert en levert hygiëneproducten en innovaties voor de tuinbouw. Door een optimale hygiëne te combineren met een sterke plant kun je veel problemen in de kas voorkomen, zo is de visie van Intrahorti. En daardoor zijn er ook minder gewasbeschermingsmiddelen nodig.

Elke maandag rond 9.45 uur hoor je voortaan Technical Sales & Product Manager Claudia Weick en Sales Manager Rick Oudendijk met de IntrahortiTip van de Week, waarbij zij tips geven op gebied van hygiëne in de kas. Vanochtend stelden Claudia en Rick zich kort voor, vanaf volgende week kun je de eerste echte tip horen. Zorg dus dat je elke maandag op tijd inschakelt via www.paprikatastyradio.nl om niets te missen. Uiteraard zullen we alle IntrahortiTips van de Week ook op goedemorgen.podbean.com plaatsen, zodat je ze in alle rust nog een keer kunt terugluisteren.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Kleurrijke portretten...

In december verscheen een speciale uitgave van KAS Magazine waarin medewerkers uit de tuinbouw vertellen over...