Meer liefde met bloemen

12-02-2019    08:21   |    Goedemorgen

Het is bijna Valentijnsdag en dat is het perfecte moment voor bloemen. Bloemenbureau Holland heeft daarom speciale liefdevolle content gemaakt voor de website mooiwatbloemendoen.nl.

Met deze spin-off campagne van de internationale snijbloemencampagne 'We hebben meer bloemen nodig' viert Mooiwatbloemendoen.nl Valentijnsdag. De campagne wijst er op dat er altijd een passend boeket is om te geven, of je nu veertig jaar gelukkig getrouwd bent of een prille liefde hebt. Op Mooiwatbloemendoen.nl vindt de consument drie boeketrecepten speciaal voor Valentijnsdag. Bekijk snel het ‘eerste date boeket’, het ‘ware liefde boeket’ en het 'stille aanbidder boeket’; alle drie boordevol symboliek en liefde, maar passend gemaakt bij verschillende stadia van liefde.
Verder zijn er romantische DIY’s, hartverwarmende interieurtips, inspiratie voor de anti-valentijners en een ‘We Hebben Meer Liefde Nodig’-video in stijl van de campagne.

Bekijk de video hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Wijziging directie Blueroots

Nadat Royal FloraHolland recent een 50 procent belang nam in Blueroots, hebben nu de twee huidige directieleden van Blueroots besloten een...

Vierdaagse zoekt groente-eters

Onderzoekers van het Radboudumc zoeken Vierdaagselopers die in de komende weken veel nitraatrijke groente willen eten of rodebietensap...