Masterplan 2.0: volgende stap

Masterplan 2.0: volgende stap

In 2021 is Glastuinbouw Nederland gestart met het realiseren van haar ambitie: een betere positie voor internationale werknemers in de glastuinbouw in Nederland. Vanuit het Masterplan Internationale werknemers is de campagne 'Love your people like your crop' van start gegaan. Inmiddels zijn we een heel jaar verder en kan worden teruggeblikt op een productief jaar, zo laat de organisatie weten.

"Niet alleen is de Maatschappelijke Raad van Advies geďnstalleerd en zijn we onderdeel van Fieldlab Go West, ook zijn alle randvoorwaarden en tools die nodig zijn om de ambitie van het masterplan vorm te geven gerealiseerd. We hebben afgelopen jaar grote stappen richting onze ambitie kunnen zetten en zijn trots op wat we afgelopen jaar hebben kunnen bewerkstelligen. Echter we zijn er nog niet. Het uitdragen, betrekken en adoptie van onze ambitie blijft een continu proces", aldus Jacqueline Kroon van Glastuinbouw Nederland.

"Afgelopen maand hebben we samen met de Maatschappelijke Raad van Advies bekeken waar we nu staan én waar we naartoe willen. Vanuit die ambitie kwam naar voren dat het huidige Masterplan niet meer voldoet en er behoefte is aan lange termijn doelen. Daarom gaan we we komende maanden aan de slag met een Masterplan 2.0. Stap een is het inzichtelijk maken van het proces: bij wie gaan we informatie ophalen of toetsen. Welke randvoorwaarden behoeven nog aandacht? Daarbij willen we ook pro-actief met leden in gesprek over fundamentele onderwerpen."

Wil jij een bijdrage leveren of met Glastuinbouw Nederland meedenken? Neem dan contact op met Jacqueline Kroon voor meer informatie.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v