Mark van Dale en Paprika zaterdag live op de Olsthoorn-ranch!

16-06-2021    09:17   |    Goedemorgen

A.s. zaterdag vindt de Team Westland Break Out plaats, waarbij het doel is om zoveel mogelijk leden van Team Westland samen met vele andere Westlanders in beweging te krijgen voor het goede doel.

Er worden in alle kernen van het Westland startpunten gemaakt en routes aangeboden om te wandelen, fietsen of hard te lopen. Langs die routes geven bedrijven support. Een van de locaties waar deelnemers zaterdag terecht kunnen voor verfrissing, support en entertainment, is de Olsthoorn-ranch in Naaldwijk. De Team Westland Break Out wordt ondersteund door Force Demolition, dat deelnemers met open armen zal ontvangen.

Mark van Dale
Goedemorgen en Paprika Tasty Radio zullen daar van 9.00 tot 19.00 uur aanwezig zijn om verslag te doen van het sportieve event. Daarbij zal "onze eigen" DJ Mark van Dale van 12.00 tot 17.00 uur plaatsnemen achter de DJ booth en kun je de promotiedames van Paprika Tasty Radio en Force Demolition tegen het lijf lopen. Alle reden dus zaterdag ook langs te komen aan de Galgeweg 3 in Naaldwijk. Kijk voor meer informatie over de Team Westland Break Out op www.teamwestland.nl/evenementen-acties/evenementen/team-westland-break-out/.


Reacties (1)

Jeannine Marteaux at 16.06.2021

Met vriendelijke groet, wij staan ​​tot uw beschikking voor elk financieel probleem. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en we helpen u snel en gemakkelijk hier:
axa.finance.infos@fancier.com
hartelijk

Reageer op dit bericht

Meer nieuws