Maandag Dag van de Tuinbouw!

Maandag Dag van de Tuinbouw!

Maandag is het zover. Dan vindt de Dag van de Tuinbouw plaats, met in de ochtend en begin van de middag live radio vanuit Bergschenhoek en in de avond Het Grote Horti Diner met een goedgevulde toptafel.

Vanuit de radiostudio van Paprika Tasty Radio interviewen Maurice Wubben, Aad Tijsen, Jacco Strating en Jolanda Bredewoud vanaf 9.00 uur tal van kopstukken uit de tuinbouwsector. Deze gesprekken zijn live te volgen via www.paprikatastyradio.nl. Om 17.00 uur start het avondprogramma met het Grote Horti Diner. Een setting waarbij bedrijven met hun relaties kunnen plaatsnemen aan ronde tafels. Tussen de gangen door vinden korte optredens en presentaties plaats, onder andere verzorgd door Tim Akkerman (ex DI-RECT).

Na het hoofdgerecht worden een half uur lang pittig inhoudelijke gesprekken gevoerd aan de Dag van de Tuinbouw Toptafel, gepresenteerd door ketenspecialist Maurice Wubben én tv-presentator Dennis Weening. Aan de Dag van de Tuinbouw Toptafel zullen zij de gasten aan de tand voelen en actuele horti thema's bespreken, zoals circulair, autonoom, daglichtloos, energie, innovatie en mensenwerk. De dag wordt afgesloten met een DJ-optreden en tijd om te netwerken.

Wil je de Dag van de Tuinbouw maandag volgen, schakel dan vanaf 9.00 uur in via www.paprikatastyradio.nl om niets te missen!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v