LimburgAgrofood viert eerste verjaardag

12-02-2019    09:39   |    Goedemorgen

Het is een jaar geleden dat in Limburg het programma LimburgAgrofood gestart werd door LIOF. Het doel: ondernemers in deze sector ondersteunen met kennis, netwerk en kapitaal.

Daarmee helpt LIOF ondernemers mee te liften op de groei en te profiteren van innovaties in de agrofoodsector, zoals blockchain en artificial intelligence. 

Programma
Om de eerste verjaardag van Limburg Agrofood te vieren, heeft LIOF een programma opgesteld rond de laatste trends. Dat start met een opening van Tys van Elk en Hubert Mackus. Frans Broeders bespreekt de resultaten van 1 jaar LimburgAgrofood. Keynote spreker Sander Duivestein spreekt over de transformatie binnen agrofood. Vervolgens is er een paneldiscussie over het vraagstuk 'Innovatie in de praktijk?'. De panelleden zijn Marcel Dings van Dings Aardbeien, Aad van Leeuwen van Ons Boerenerf, Raymond Nolet van MiFood en Twan Claessens van Piglet Treatment Systems. Tot slot licht LIOF toe hoe zij kan helpen bij groei. 

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 februari van 15.30 tot 18.00 uur met aansluitend een netwerkborrel in de Villa Flora op de Brightland Campus in Venlo. Meer informatie vind je hierReacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Throwback: Girlpower!

Gedurende de zomerperiode zetten we op deze plek in de nieuwsbrief elke dinsdag en donderdag een 'throwback' naar een bijzonder, opvallend,...