Levarht partner Tomatoworld

16-03-2018    10:29   |    Goedemorgen

Stichting Tomatoworld verwelkomt service provider en teler in groenten en fruit Levarht uit De Kwakel als 27e partner.

"Samenwerken zit Levarht al meer dan 80 jaar in de genen: een betrouwbare partner zijn voor telers, retailers en andere ketenpartners en waarde toevoegen aan de supply chain. En nu ook partnerschip met Stichting Tomatoworld" , zo laten beide partijen in een verklaring weten.

"De rol van Levarht in de reis van zaad naar consument is die van verbinder. Door de beste partijen in de keten samen te brengen, kunnen hun partners elkaar inspireren, elkaar ondersteunen en zich focussen op waar ze goed in zijn. Zo ontstaat er synergie. Levarht legt de verbinding tussen gewasveredelaars en telers aan de ene kant en retailers en consumenten aan de andere kant. Gezamenlijk bundelen ze waardevolle kennis over de keten en kan Levarht de beste kwaliteit producten leveren. Zoals hun slogan ook zegt: ‘bringing the best’ doen we niet alleen, maar ‘together’."

"De visie om de wereld van verse groenten en fruit te voorzien en goed voor onze planeet waar we van leven te zorgen sluit feilloos aan bij de visie van stichting Tomatoworld. Met het partnerschap wil Levarht een actieve bijdrage leveren aan de wereldvoedseluitdaging, waar de nieuwe tentoonstelling van Tomatoworld uiting aan geeft."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws