Laatste kans voor deelname Decorum Summer Fair

10-06-2021    10:19   |    Goedemorgen

Heb je je nog niet aangemeld voor de Decorum Summer Fair? Dan is nu je laatste kans! Na de uitnodiging van vorige week zijn al veel aanmeldingen ontvangen, zo laat Decorum weten. Het aantal plekken voor bezoekers is echter beperkt, dus heb je je nog niet aangemeld, zorg dan dat je er op tijd bij bent.

Tijdens de Decorum Summer Fair staan de bloemenkwekers klaar voor alle vragen van bezoekers, kun je op inspirerende wijze kennismaken met het Decorum bloemenassortiment, worden maar liefst zeven noviteiten gepresenteerd en kun je een kijkje nemen in de kwekerij van WF Leenen.

"Ook tijdens de Summer Fair houden we rekening met de geldende coronamaatregelen. Daarom werken we met vooraf gereserveerde tijdsblokken", zo laat Decorum weten. Reserveren kan hier.


Reacties (1)

Ale Hofstra 6 days ago

U die moe zijn van het lenen van geld van de bank, omdat het hebben van te veel protocol door de banken bij mij komen ik ben een bepaalde expert en ik ben bereid om u een lening om u te helpen uw verschillende problemen op te lossen een beetje zoals het betalen van uw rekeningen , koop een auto, het opzetten van een bedrijf, de financiering van uw kinderen studie en etc.

Ik sta tot uw beschikking mijn tarief is 3% en ik kan u een lening aanbieden variërend van €2.000 tot €2.300.000.

Al degenen die eerlijk en geïnteresseerd zijn ik smeek u om te behagen

Neem contact met mij op Mail: ale_hofstra@hotmail.nl

Whatsapp: +31616722608

Ik wacht op uw reacties.

Dank u

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Video: Schuimdesinfectie

ACTUEEL HORTI THEMA - HortiHygienz biedt op haar website diverse video's met betrekking tot hygiëne. In het...