La dolce vita!

La dolce vita!

Addenda heeft haar nieuwe Hebe Vinoa geďntroduceerd tijdens haar jaarlijkse zomertuinfeest op de Hebe dagen. Addenda is erin geslaagd een Hebe te ontwikkelen met unieke glanzende blaadjes in een wijnrode kleur. Vandaar de naam Vinoa, van het Franse vin en het Italiaanse vino. De Vinoa heeft een luxe uitstraling en geeft met z'n dieprode blad en paarse bloempluimen een 'mediterrane touch' aan je tuin of balkon: la dolce vita!

Bij Boomkwekerij Out in Hazerswoude-Dorp werden 8 en 9 juli klanten en relaties warm ontvangen in luxe en comfort. De reacties zijn positief over de Hebe Vinoa; "Echt iets anders", "Zonder bloem is Vinoa ook al prachtig!", "De donkere kleuren geven de plant een luxueuze en botanische uitstraling". "Vinoa is een prachtige ontwikkeling in het Hebe assortiment van Addenda. Het is geweldig om te zien dat onze relaties Vinoa ook fantastisch vinden en zullen opnemen in hun assortiment", aldus Ewoud Meeuwissen, Marketing Manager bij Addenda.

Hebe Donna versterkt zich met 'Eva'
Naast de Vinoa wordt de Donna serie van Addenda dit seizoen versterkt met "Eva". "Eva" versterkt Donna door haar frisse roze bloem kleuren, haar vertakkingen en compacte vorm. "Eva" is zowel een blikvanger op terras of balkon, maar schittert ook in de volle grond.

Binnen de Hebe serie Petita is er ook nieuwe ontwikkeling. Dit seizoen wordt de Petita Blue in een
verbeterde variant op de markt gebracht. Met de nieuwe rijk bloeiende Petita Blue is er een duidelijke verbetering gerealiseerd in de bloeiprestatie. Addenda heeft er ontzettend veel zin in om er een mooi seizoen van te maken en de nieuwe Hebe Vinoa goed op te kaart te zetten.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v