Kerst kleurt met bloemen

13-12-2019    10:42   |    Goedemorgen

Cadeautjes, zacht licht en de kleuren en geuren van december: de gezelligste tijd van het jaar is aangebroken! Dat viert Mooiwatbloemendoen.nl met een kerstcampagne onder de noemer Kerst kleurt met bloemen.

Met een bijzondere dubbelrol voor de Amaryllis: de bloem komt voorbij  in het kerstdossier, maar ook in de Amaryllis special in Vogue Living. Een mooie samenwerking, helemaal in de geest van Kerstmis. Het kerstdossier haakt in op het Celebrate Seasons concept met als boodschap: dompel je onder in de feestdagen met de liefste mensen om je heen en een overdosis bonte bloemen. Bloemen zoals Amaryllis, rozen, orchideeën, gipskruid, craspedia, nerine en skimmia. Want hoe meer bloemen, hoe meer kleur, hoe meer vreugd! "Dit vertalen we in content over florale tafelgarnering, een kerstboeket met Amaryllissen, kerstaankleding vol bonte seizoensbloemen en creatieve DIY’s."

Amaryllis special in Vogue Living
Vogue Living maakte voor Mooiwatbloemendoen.nl een kerstproductie en publiceerde zes editorial pagina’s met kerstinspiratie waarin bloemen centraal staan. In de Vogue Living zie je een weelderige bloemenwand, een kamerden (in plaats van kerstboom) gedecoreerd met bloemen in plaats van ballen, tafeldecoratie met de fluwelige Amaryllis, en up-to-date corsages op de revers van een fijn velvet jasje.

Timings en middelen
Kerst kleurt met bloemen wordt uitgerold op Mooiwatbloemendoen.nl en haar drie buitenlandse zusterwebsites. "We trekken bovendien de aandacht voor dit dossier op social media in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In Nederland gaat het dossier live na Sinterklaas. In de overige landen is de uitrol begin december. De Vogue Living ligt, inclusief de Amaryllis activatiepagina, nu in de winkel."

Bied je jouw klanten op de winkelvloer ook deze inspiratie? Download hier de A3 poster


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws