Kalanchoë ‘Garden’ seizoen start

13-05-2019    08:41   |    Goedemorgen

Het seizoen van Kalanchoë Garden 2019 staat in de startblokken. De directe en klokverkoop van de Kalanchoë Garden loopt van 15 mei t/m 15 september. De gezamenlijke kwekers bieden een compleet assortiment van de meest makkelijke en kleurrijk bloeiende Kalanchoë voor buiten. Deze zijn veelal herkenbaar aan het gezamenlijke symbool ‘Kalanchoë Garden’.

De Kalanchoë is de meest makkelijke en kleurrijke plant, jaarrond leverbaar in een breed assortiment aam soorten, kleuren en potmaten. In de vorstvrije periode van half mei tot en met half september is de Kalanchoe ook zeer geschikt voor gebruik buiten, in de schaduw, halfschaduw of de zon bij temperaturen van 10 tot 30 graden.  

Gezamenlijke aanpak Kalanchoë-telers
De collectieve promotie ‘Always Kalanchoë’ voor de bloeiende plant Kalanchoë is een initiatief van 23 veredelaars en gezamenlijke kwekers uit Nederland, België, Duitsland en Denemarken, die lid zijn van Royal FloraHolland. Royal FloraHolland faciliteert deze groep, Glastuinbouw Nederland organiseert en verzorgt het secretariaat en Sense marketing & more verzorgt de campagne. 
Voor meer informatie: zie www.kalanchoe.nl en op ‘Always Kalanchoe’ op Facebook, Instagram, Pinterest & Twitter.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: Studio 0174

ACTUEEL HORTI THEMA - In het kader van het actuele horti thema Marketing & Communicatie sloot Wilfred Fransen...