'Jong Boomkwekerij Talent' gekozen op Plantarium

31-05-2017    08:05   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Jonge boom- of vaste plantenkwekers kunnen meedoen aan een wedstrijd op 25 augustus tijdens het Plantarium in Hazerswoude/Boskoop. Genomineerden talenten gaan tijdens deze beurs de strijd aan om de eretitel: 'Jong Boomkwekerij Talent 2017.' De wedstrijd wordt georganiseerd door het Vakblad De Boomkwekerij en zij wil daarmee jong ondernemend talent in deze sector in de schijnwerpers zetten.

De wedstrijd op 25 augustus bestaat uit een aantal onderdelen waarbij kennis, inzicht en behendigheid op de proef worden gesteld. De jonge talenten die mee willen doen mogen niet ouder zijn dan 30 jaar (peildatum 25 augustus 2017). Ook moeten ze ingeschreven te staan als ondernemer bij de Kamer van Koophandel of zijn ze medevennoot of is er een aantoonbare overname intentie.

De strijd voor de titel Jong Boomkwekerij Talent 2017 vindt plaats op Plantarium in Hazerswoude/Boskoop. Voorafgaand aan deze wedstrijd vindt een kort gesprek met een deskundige plaats om inzicht te krijgen in de talenten van de jonge ondernemer.

Aanmelden
Aanmelden voor deze wedstrijd gaat via www.deboomkwekerij.nl/talent2017. Jonge talentvolle ondernemers kunnen zichzelf aanmelden of worden voorgedragen. De aanmelding sluit op 1 juli 2017. Een jury nomineert uit de (voorgedragen) kandidaten de groep talenten die op vrijdag 25 augustus op Plantarium met elkaar de strijd aangaan. Deelnemers krijgen hiervan bericht. 

Prijs
Alle deelnemers krijgen van deskundigen op het gebied van ondernemen en teelttechniek hints over hoe zij hun talenten nog verder kunnen aanscherpen. De winnaar krijgt behalve de eretitel Jong Boomkwekerij Talent 2017 een uitgebreid consult bij een adviesbureau van naam aangeboden. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Kleurrijke portretten...

In december verscheen een speciale uitgave van KAS Magazine waarin medewerkers uit de tuinbouw vertellen over...