Job Coaches van Westflex

Job Coaches van Westflex

Westflex Uitzendgroep zal volgende week tijdens HortiContact 'Job Coaches' introduceren. Met deze vernieuwde werkwijze speelt Westflex in op persoonlijke begeleiding en een verbetering van de kwaliteit van het uitzendwerk.

"Dagelijks matcht Westflex uitzendkrachten aan diverse opdrachtgevers. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van Job Coaches", zo laat het bedrijf weten.

"De Westflex Job Coaches zijn hét aanspreekpunt voor zowel onze klanten als onze uitzendkrachten. Iedere opdrachtgever van Westflex heeft een vaste Job Coach. Zij luisteren naar de wensen van onze klanten en gaan daarna gericht op zoek naar passende werknemers om aan deze wensen te voldoen. Onze Job Coaches helpen niet alleen bij het recruitment proces, maar ook bij vragen omtrent algemene zaken, salarissen, huisvesting, problemen, etc. De meerwaarde van deze persoonlijke begeleiding reikt verder dan alleen het hebben en behouden van werk. Deze hulp en begeleiding leidt uiteindelijk tot minder uitval/verloop bij onze klanten en een verbetering van de kwaliteit van het werk."

In algemene zin begeleiden deJob Coaches zowel klanten als uitzendkrachten. Ze doen de aanmeldingen en intake van werkzoekenden, inventariseren de wensen van de opdrachtgevers, matchen uitzendkrachten en opdrachtgevers, bieden ondersteuning aan de klant, onderhouden contacten met leidinggevenden en eventuele andere betrokkenen, verwerken de urenregistratie van uitzendkrachten, bieden hulp bij vragen of problemen vanuit opdrachtgevers en/of uitzendkrachten en geven sociale begeleiding binnen en buiten werktijden.
 
Westflex is tijdens HortiContact te vinden in stand L147.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v