Telers en medewerkers Prominent in de hoofdrol

12-09-2018    09:07   |    Goedemorgen

Prominent Tomaten heeft een deel van haar website vernieuwd, waarmee zij alles over de teelt en afzet van tomaten op een verhalende manier in beeld brengt. Het is een kleurrijk storyboard geworden waarin eigen telers en medewerkers de hoofdrollen spelen. Zij laten zien met hoeveel passie tomaten worden geteeld en hoe alles in het werk wordt gesteld om de tomaten snel, duurzaam en veilig in het schap te krijgen.

Er gebeurt van alles op de pagina’s achter ‘ons verhaal’. Zo kan er geklikt worden op een hommel die voorbijkomt of de regen die op de kas valt. Met animaties, aangevuld met korte teksten, maakt de bezoeker kennis met een van de familiebedrijven die Prominent rijk is. Ook is te zien en te lezen hoe er met duurzame energie wordt geteeld, dat er nog maar weinig water gebruikt wordt en hoe lang het duurt voordat een tomaat in de winkel ligt.

In informatiebehoefte voorzien
Met deze informatie helpt Prominent de retailers en hun klanten in hun informatiebehoefte. Immers, consumenten willen steeds meer eerlijke informatie over het verhaal achter de tomaat. Dat de Prominenttelers er alles aan doen om een gezond en smakelijk product op hun bord te krijgen. Interessant voor de consument om te lezen én te delen.

We love tomatoes 
Alles weten over het verhaal achter de tomaat en de kennis die Prominent ontwikkelt om de juiste tomaat bij de juiste consument te krijgen? Ga naar prominent-tomatoes.nl en ontdek de wereld achter de tomaat.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws