HortiPro vanaf morgen live op Paprika

HortiPro vanaf morgen live op Paprika

Vanaf morgen is Paprika Tasty Radio weer een live radioprogramma rijker. De komende weken kun je elke twee weken op woensdag van 11.00 tot 12.00 uur luisteren naar HortiPro Live.

HortiPro BV heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van natuurlijke en biologische middelen, die chemische middelen met een grote milieudruk vervangen.

In een eigen radioprogramma op Paprika Tasty Radio zal Eric Kerklaan, senior crop protection specialist en hoofd R&D bij HortiPro BV diverse onderwerpen bespreken die biologische gewasbescherming aangaan. Hij gaat onder meer in op lopende onderzoeken in World Horti Center en deelt ook resultaten. Daarnaast zal hij verschillende personen uit de sector bellen om over biologische bescherming te praten.

Programmering
HortiPro Live is vanaf morgen, woensdag 3 juni, om de week te horen op Paprika Tasty Radio. Daarmee krijgt de programmering van de tuinbouwradiozender steeds meer vorm en inhoud. Maurice Wubben (dinsdag 12-13), HortiContact (wo/do/vr 12-13), KAS Live! (donderdag 13-14) gingen HortiPro al voor. Daarnaast is ook TuinbouwMarktplaats Live te horen en gaat Paprika op donderdagen van 16.00 tot 17.30 uur internationaal met 'Jungle... talks to...'

Meeluisteren?
Niets missen van Paprika en de verschillende live tuinbouwprogramma's? Download dan de Paprika-app voor iOS of Android of gebruik de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. 

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v