HortiHeroes leert innovatie of idee te financieren

12-02-2019    09:32   |    Goedemorgen

HortiHeroes organiseert woensdag 13 februari samen met Arnold & Siedsma en Catalyze de Master Track: How to finance innovation. Op deze dag komen diverse bedrijven en sprekers bij elkaar om startups en ondernemers te vertellen hoe je een bedrijf of een goed idee kunt financieren en om hun ervaringen te delen.

Veel startups en internationale bedrijven zoeken regelmatig naar geld voor groei en innovatie. Dit is een tijdrovend traject waarbij zaken als waardering, Intellectueel Eigendom en de verschillende mogelijkheden niet altijd even transparant zijn. Daarnaast blijven veel Europese subsidie kansen onbenut. Woensdag 13 februari begint de dag met 1 op 1 sessies waarbij bedrijven waaronder Catalyze, Shift Invest, UNIIQ, BDO en Rabobank uitleg geven over wettelijke bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Verder verloopt de dag met lezingen van meer dan 12 fondsmanagers, experts op gebied van funding en ondernemers die al eerder financiering hebben opgehaald, start-up pitches en uiteraard een netwerkborrel.

Hoogleraar en professor Jan van den Ende aanwezig
Een van de sprekers kunnen we alvast aankondigen, dit is professor Jan van den Ende, hij zal de dag openen. De heer van den Ende is professor Management, Technologie en Innovatie op de Hogeschool Rotterdam. Hij zal zijn kennis en visie delen met de bezoekers. 

Aanmelden
Als je altijd al ideeën hebt gehad over innoveren, maar geen benul hebthoe je de financiering aan moet pakken, kom dan woensdag 13 februari naar het World Horti Center. Aanmelden kan nog steeds via: https://finance-innovation.eventbrite.nl/
HortiHeroes is het platform voor innovatie, startups en talentontwikkeling van de Nederlandse Food & Flower Industry.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws