Historisch Jaarboek Westland overhandigd

23-11-2021    09:28   |    Goedemorgen

In de nieuwste editie van het Historisch Jaarboek Westland 2021 staat de geschiedenis van de familie Van Duijn uitgebreid beschreven en tevens de oprichting van Dutch Flower Group (DFG) in 1999. Aan de hand van interviews met medegrondleggers Art en Jaap van Duijn heeft Martha Vollering het verhaal ‘Van bloemenventer tot handelsgigant’ opgetekend. Een mooie bijdrage aan de rijke Westlandse historie.

Met trotse roots in het Westland, nam Dutch Flower Group het Jaarboek in ontvangst. Jan Maat, voorzitter van het Genootschap Oud-Westland overhandigde het Historisch Jaarboek Westland 2021 aan Jan van Dam, de CEO van DFG en Jaap van Duijn, mede-oprichter van DFG.

Dutch Flower Group is in 1999 ontstaan vanuit een fusie tussen de bloemen- en plantenbedrijven OZ Group van de familie Van Zijverden uit Aalsmeer en de Van Duijn Groep van de familie Van Duijn uit Naaldwijk. Het is inmiddels uitgegroeid tot een unieke familie van meer dan 30 gespecialiseerde handelsbedrijven in bloemen, boeketten, planten en decoratief groen, die samen de hele internationale sierteeltketen bedienen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Kleurrijke portretten...

In december verscheen een speciale uitgave van KAS Magazine waarin medewerkers uit de tuinbouw vertellen over...