Hattrick GreenTech nominaties voor Ridder

10-05-2019    09:33   |    Goedemorgen

Het bedrijf Ridder is maar liefst drie keer genomineerd voor de fameuze GreenTech Awards. Knap, want er waren maar liefst vijftig inzendingen voor de awards.

Een jury van experts koos uit alle inzendingen 18 kandidaten in vier categorieën: ‘Innovation’, ‘Sustainability’, ‘Impact’ en ‘Concept’. Ridder is genomineerd in drie van de vier categorieën: de Ridder CO2 Optimizer is genomineerd in de categorie Innovation, Ridder NoNa+ is genomineerd in de categorie Sustainablity en de Ridder Co-Creation Climate Screens zijn genomineerd in de categorie Impact.

Winnaars
De winnaars worden dinsdag 11 juni 2019 tijdens de officiële opening van GreenTech bekend gemaakt. Alle inzendingen voor de Innovation Awards maken deel uit van de GreenTech Innovation Route. De nominaties voor de Innovation Awards worden in het InnovationLAB uitgelicht.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Fan van Paprika!

Paprika Tasty Radio krijgt steeds meer fans in de tuinbouw, van jong tot oud. En dat vinden wij natuurlijk leuk om te horen én te zien.

Gaasproef in chrysant

Van Iperen is, samen met Priva en de landelijke Chrysantencommissie, gestart met een proef in de teelt van chrysanten waarbij zeer fijnmazig...