Hans Kazan gast op Dag van de Tuinbouw

Hans Kazan gast op Dag van de Tuinbouw

Op donderdag 13 oktober a.s. vindt de tweede editie van de Dag van de Tuinbouw plaats in Evenementenhal Gorinchem. Dit jaar is het thema: 'De kracht van tuinbouw, gezond groeien'.

De Dag van de Tuinbouw is een initiatief van Easyfairs en Goedemorgen en wordt ondersteund door KAS Magazine en Paprika Tasty Radio. Net als vorig jaar bestaat het event overdag o.a. uit live radio-uitzendingen op Paprika Tasty Radio vanuit de Evenementenhal in Gorinchem en 's avonds uit podiumtafelgesprekken, een informeel gala-diner en entertainment tijdens de netwerkborrel.

Initiatiefnemers Holland Hortimedia en Easyfairs kunnen in elk geval al één optreden bevestigen. Niemand minder dan goochelaar en entertainer Hans Kazan zal tijdens het informele gala-diner zijn verfijnde illusies tonen aan de tafels. Daarnaast deelt de in Spanje wonende oud-RTL4-coryfee een inspirerend verhaal over het glas-half-vol denken, wat goed past bij het thema 'De kracht van tuinbouw, gezond groeien'.
 
Binnen enkele dagen verwacht de organisatie ook de hoofdact van de Dag van de Tuinbouw 2022 te kunnen bevestigen. Bedrijven kunnen deelnemen aan de Dag van de Tuinbouw met hun eigen tafel. Neem voor meer informatie of om te reserveren contact met Aad Tijsen van Holland Hortimedia: aad@hollandhortimedia.nl of tel. 06-23757240.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v