Grootse bloemenshow in China van start

10-07-2018    10:32   |    Goedemorgen

De 19e China Kunming International Flower Show zal aanstaande vrijdag van start gaan in Kunming, de hoofdstad van de Yunnan provincie in China.

De sierteeltshow, met als thema 'Flowering Colorful Yunnan, Blooming Belt and Road' zal plaats vinden van 13 juli tot en met 15 juli, met een beursvloer van meer dan 30.000 vierkante meter en ruim duizend stands. Meer dan 300 bedrijven zullen het evenement bijwonen, inclusief grote internationale spelers zoals Dümmen Orange en Anthura uit Nederland.

Meer dan 3000 ondernemers, bobo's en bloemenkunstenaars uit Vietnam, Myanmar, Cambodja, Nederland, Israël, Japan en Duitsland worden ook verwacht. In dezelfde periode worden ook de 2018 China International Family Garden Flower Show en de 18e China Flower Retail Industry Conference georganiseerd.

Yunnan heeft 200.000 telers in de sierteelt, en daarmee zo'n 800.000 banen gecreëerd. De commerciële oppervlakte van sierteelt in Yunnan is momenteel groter dan 100.000 hectare.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Weet u waar dit is?

Voor de speciale editie van KAS Magazine komen we bij heel veel bijzondere bedrijven.

Let op waterkwaliteit bij lozen

De meeste glastuinbouwbedrijven zijn aangesloten op de riolering en lozen naast huishoudelijk afvalwater zoals water uit de kantine en de...