Goedemorgen Tech: Symbaloo

Goedemorgen Tech: Symbaloo

Speciaal voor Goedemorgen schrijft Peter Otte van Phonextra met regelmaat bijdragen over interessante en praktische zaken die spelen in de techwereld en waar jij mogelijk jouw voordeel mee kunt doen. Dit keer vertelt hij over Symbaloo.

Door de miljarden pagina's op internet zie je soms door de bomen het bos niet meer. Bookmarks maken of pagina's vastzetten in Chrome is leuk, maar ook dat maakt het werken niet eenvoudiger.

Zelf gebruik ik al sinds de start in 2007 Symbaloo. Delftse studenten maakten toen een scherm met vierkantjes, tegeltjes, waarachter je zelf je bookmarks kunt opslaan. In mijn toenmalige baan bij het AD schreef ik er regelmatig over, want ze timmerden toen al aardig aan de weg. Inmiddels is het een mooi bedrijf met tientallen medewerkers. En verhuisd naar Irvin, Californië, in de VS. De focus ligt nu op het onderwijs. Elke docent en elke leerling zijn eigen pagina's.

Maar ook buiten het onderwijs kun je je nog steeds aanmelden. Ik ben blij dat ze nog steeds bestaan, want ik zou werkelijk gék worden als ze er mee ophielden… Ik gebruik mijn eigen Symbaloo-pagina elke dag. Alles sites die ik dagelijks nodig heb staan erop. En méér…

Zakelijk, maar ook privé.

Al je links overzichtelijk op één webpagina, of in een app op je telefoon. Je leveranciers, je klanten, vaksites, het weer, de filemeldingen en een mooi Google zoekvak. Symbaloo is je startpagina, waarvandaan je alles op internet doet.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v