Goedemorgen Tech: Spotify luisteren op Apple Watch

Goedemorgen Tech: Spotify luisteren op Apple Watch

Speciaal voor Goedemorgen schrijft Peter Otte van Phonextra met regelmaat bijdragen over interessante en praktische zaken die spelen in de techwereld en waar jij mogelijk jouw voordeel mee kunt doen. Dit keer vertelt hij over het downloaden van muziek op je Apple Watch.

Spotify is begonnen met het uitrollen van een functie waarmee gebruikers muziek offline op hun Apple Watch kunnen beluisteren. Die functie werd anderhalve maand geleden al aangekondigd.

Sinds woensdagavond zien steeds meer Spotify-gebruikers de optie beschikbaar komen. De functie werkt nog niet voor alle gebruikers en lijkt dus geleidelijk te worden uitgerold. De update zit in versie 8.6.40.1248 van Spotify voor de wearable. Gebruikers van over de gehele wereld krijgen de feature, niet alleen in Europa maar ook in de VS en in Brazilië.

Gebruikers kunnen de nummers offline streamen in 96kbit/s. Er is minimaal een Apple Watch Series 3 of hoger nodig, met minimaal WatchOS 6.0. Ook moeten gebruikers een Spotify Premium-abonnement hebben.
Met de functie kunnen gebruikers nummers van Spotify downloaden naar hun Apple Watch voor offline gebruik. Bijvoorbeeld hardlopen in het veld, waar mobiel internet niet optimaal is. Veel gebruikers hoopten al langer op die functie, om hun favoriete muziek altijd en overal beschikbaar te hebben. Spotify kondigde de functie in mei 2021 al aan, maar gaf daar toen geen uitroldatum voor. Dat blijkt dus nu te zijn.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v